Hyvinvointia ja kauneutta elämääsi - Blogi avattu!

Kaiken tämän pimeyden keskelläkin meidän on aika alkaa voimaan paremmin ja arvostamaan itseämme enemmän. On aika alkaa tuntemaan itsemme kauniiksi, voimakkaaksi ja terveemmäksi. Teen Personal Trainerina työtä näiden tavoitteiden eteen ja jatkossa haluan myös blogissani jakaa ajatuksia, joiden toivon olevan sinulle hyödyllisiä ja antavan paitsi ajattelemista, myös voimia viedä asioita eteenpäin kohti tavoitteitasi.

Ei ole vaikeaa keksiä syitä olla aloittamatta elämäntapamuutosta, vaikka tiedämmekin oikean ajan olevan juuri nyt. Olen päättänyt tehdä parhaani auttaakseni kaikkia, jotka haluavat kehittyä kohti omia tavoitteitaan, kohti parempaa oloa ja fiilistä. Yhtenä tekonani paremman elämän ja elämisen laadun tavoittelussa tulen ajoittain kirjoittelemaan näkemyksistäni blogin muodossa. Blogi tulee olemaan päiväkirjani tai muistilehtiöni verkossa, missä tulen kertomaan kokemuksistani ja oppimistani asioista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, treenaamiseen ja luonnolliseen kauneuteen liittyen. 

Ensimmäisen varsinaisen blogini julkaisen ylihuomenna. Kannattaa siis tykätä facebook-sivustani jo nyt niin saat tiedon ensimmäisten joukossa :)