Pikkustudio

Nyt on jänniä juttuja tulossa ja olenkin enemmän kuin innoissani! Minulla on tällä hetkellä jo olemassa pieni tila, Pikkustudio, jossa otan vastaan asiakkaitani. Pikkustudiolla on mahdollisuus tehdä tarvittavat alkukartoitukset ja kuntotestaukset asiakkaalle, mutta olen kokenut ongelmallisena sen, että kuntosaliharjoittelua varten on lähdettävä jonnekin erilliselle salille treenaamaan. Monia ihmisiä arastuttaa aloittaa harjoittelu isolla salilla, missä pyörii samanaikaisesti paljon muitakin kuntoilijoita. Erillisellä kuntosalilla treenatessa asiakas joutuu lisäksi maksamaan sekä oman, että myös PT:n kuntosalimaksun, mikä luonnollisesti nostaa treenin hintaa asiakkaalle. Personal trainerit eivät myöskään ole tervetulleita asiakkaidensa kanssa kaikille saleille, mikä rajoittaa sopivan paikan löytämistä.

Nyt olenkin laajentamassa toimintaani niin, että Pikkustudiostani on tulossa ihan oikea pienimuotoinen kuntosali! Olen hankkimassa laitteita ja välineitä, jotka mahdollistavat kuntosalimaisen treenaamisen Pikkustudiolla. Vastaisuudessa pystyn siis tarjoamaan asiakkaalle myös tämän palvelun omissa tiloissani. Ja ilman mitään lisämaksuja! 

Tämä on loistava juttu etenkin niille, ketkä arastelevat suuria, ruuhkaisia ja meluisia kuntosaleja. Kohta onkin mahdollista harjoitella ja tehdä salitreenejä täysin omassa rauhassa yhdessä personal trainerin kanssa. Ja kaikki tämä siis edulliseen hintaan ilman erillisiä kuntosalimaksuja!

Pian sinulla on myös mahdollisuus maksaa palveluitani Smartum-seteleillä!

Sinulla on myös mahdollisuus varata aika ilmaiseen konsultaatioon. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopivin tapa edetä kohti tavoitteitasi!

Varaa aika soittamalla, ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.