Firstbeat-hyvinvointiananalyysi

Firstbeat-hyvinvointianalyysi antaa luotettavaa tietoa palautumisestasi, liikkumisestasi sekä stressistä niin työssä kuin vapaa-ajallasi. Hyvinvointianalyysin avulla saat myös selville, onko unesi riittävän palauttavaa ja liikkumisesi riittävää terveyden ja kuntosi ylläpitämisen kannalta.

Ympärivuorokautisen mittauksen avulla näet arkeasi kuormittavat ja vastaavasti hyvinvointiasi tukevat hetket selkeästi ja opit löytämään tekijät sekä kuormittumisesi ja palautumisesi taustalla. Saat myös ohjeistukset  hyvinvointisi parantamiseksi. 

Firstbeat-hyvinvointianalyysi on helppo toteuttaa arjessasi! Saat ohjeistukset mittauksen tekoa varten ja laite toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Mittaus kestää kolme vuorokautta, jonka jälkeen palautat laitteen palautuskuoressa. Saat mittausraportin sähköpostitse. Lopuksi käymme tuloksesi vielä läpi puhelimitse.

Tutustu Firstbeat-hyvinvointianalyysiin videosta 👇

Voit tilata Firstbeat-hyvinvointianalyysin kätevästi verkkokaupastani.

Kun klikkaat osto-nappia siirryt verkkokauppaan, jossa maksat palvelun joko luottokortillasi tai pankkitunnuksiasi käyttämällä.

Kolmen vuorokauden pituinen mittaus, mittausraportti ja tulosten läpikäynti puhelimitse hintaan 179€.

(Uusintamittausten sekä valmennuksen yhteydessä tehtävän mittauksen hinta asiakkailleni VAIN 159€.)

Maksettuasi saat sähköpostitsen ohjeistuksen hyvinvointianalyysin suorittamiseen ja miittauslaite lähetään sinulle postitse. Paketti sisältää myös palautuskuoren, jolla voit kätevästi maksutta palauttaa mittarin.

Maksaminen on 100%sti turvallista. Minulle välittyy vain tieto siitä, että olet maksanut valmennuksesi. Pankki- ja korttitietosi pysyvät vain sinulla.

Jos haluat vielä lisää Firstbeat-mittauksista ennen tilaamista, ota minuun yhteyttä. Yhteystietoni löytyvät sivun alalaidasta. Soita, lähetä meiliä tai jätä yhteydenottopyyntö tästä linkistä.