Nyt mukaan Kohti unelmia tehovalmennukseen!

Kohti unelmia -paketti on kolmen kuukauden tehovalmennus, jonka avulla saavutat tavoitteesi tehokkaasti ja helpommin.

Tämä on sinulle, joka haluat saada tuloksia aikaan ja olet valmis panostamaan itseesi. Viikottaisilla tapaamisilla ja yhteistreeneillä varmistamme etenemisen oikeaan suuntaan ja voimme nopeasti tarttua haasteisiin.

Syystarjouksen ajan Kohti Unelmia - valmennuspaketti maksaa vain 699€. Toimi nopeasti, koska voin ottaa todella laadukkaisiin ja kattaviin valmennuksiini vain rajallisen määrän valmennettavia samanaikaisesti. Maksaessasi käytä alennuskoodia SYYSTARJOUS.

Jos haluat lisätietoa Kohti Unelmia -valmennuksesta, jätä yhteydenottopyyntö. Soittelen sitten sinulle ja jutellaan lisää. Paina alla olevaa nappia ja jätä soittopyyntö.

 

Kohti unelmia -valmennus

 
 Tartu nyt syystarjoukseeni! Tule mukaan kolmen kuukauden tehovalmennukseen ja kohtaa syksy pirteämpänä. Toivottavasti tapaamme pian! T. Katja

Tartu nyt syystarjoukseeni! Tule mukaan kolmen kuukauden tehovalmennukseen ja kohtaa syksy pirteämpänä. Toivottavasti tapaamme pian! T. Katja

Täydellinen alkukartoitus ja testaukset

Alussa ja lopussa tehtävät mittaukset ja testit näyttävät tarkasti saavutetut tulokset. Säännöllinen tulosten seuranta mittausten avulla koko valmennuksen ajan.

✔    Selkeytämme ja konkretisoimme tavoitteesi
✔    Kattavat mittaukset ja kuntotestit
✔    Ruokapäiväkirjan pohjalta tehtävä ravinto-ohjaus
✔    Kirjalliset ohjeet etenemiseen


Treenit Pikkustudiolla

Pikkustudiolla Raisiossa sinulla on mahdollisuus harjoitella kuntosalitreenejä oman valmentajan opastuksella täysin omassa rauhassa ilman ulkopuolisia henkilöitä! Voit treenata tehokkaasti ja miellyttävästi kaikki lihasryhmät upouudessa ja monipuolisessa kuntokeskus-laitteessa ilman lisäkuluja.

 ✔   12 tapaamista Pikkustudiolla
 ✔   Säännöllinen ja tiivis treenitahti
✔    Ohjelmien päivittäminen ja tuki
✔    Välimittaukset etenemisen seuraamiseksi
✔    Mahdollisuus ostaa ohjattuja lisätreenikertoja edullisemmin


Loppumittaukset ja ohjeet

Kolmessa kuukaudessa olet saavuttanut paljon, mutta matka jatkuu. Loppumittauksilla varmistamme saavutetut tulokset ja ohjaan sinua eteenpäin kohti tavoitettasi.

✔    Mittaukset ja kuntotestaus
✔    Tulosten raportointi ja jatko-ohjeistukset


Kohti unelmia -paketti sisältää

  1. All Inclusive aloituspaketin (sisältää 3 tapaamista)

  2. Lisäksi 9 tapaamista oman valmentajasi kanssa

  3. Sähköposti-ja puhelintuen koko valmennuksen ajan

  4. Mahdollisuus ostaa lisätreenikertoja edulliseen hintaan

Tilaa Kohti unelmia -valmennuspaketti alla olevasta linkistä. Kun klikkaat linkkiä, siirryt verkkokauppaan ja voit maksaa valmennusmaksun joko luottokortilla tai pankkitunnuksillasi. Maksettuasi otan sinuun yhteyttä ensimmäisen tapaamisen sopimiseksi.

Nyt ei kannata odotella vaan toimi heti.

Klikkaa tästä liittyäksesi mukaan taatusti toimivaan valmennukseen!

Maksaminen on 100%sti turvallista. Minulle välittyy vain tieto siitä, että olet maksanut valmennuksesi. Pankki- ja korttitietosi pysyvät vain sinulla. 

Toivottavasti tapaamme pian!

Valmentajasi,

Katja Varjo, Personal trainer, hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja