Personal Trainer Katja Varjo

Olen psyykkiseen valmennukseen erikoistunut Personal trainer, hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja. Peruskoulutukseltani olen terveydenhuolto- ja informaatioalan ammattilainen. Olen tehnyt myös pitkän uran erikoiskirjastonhoitajana.

Kun kaipaat pysyvää elämäntapamuutosta kohti hyvää oloa, olen palveluksessasi. Jokainen valmennukseni sovitetaan juuri sinun tarpeittesi, elämäntilanteesi ja tavoitteittesi mukaisiksi ja yhteistyöstämme tulee sinun näköisesi.

Asiakkaiden auttaminen ja henkilökohtainen palvelu on minulle tärkeää. Jokainen valmennus onkin ainutlaatuinen ja informaatioalan osaajana osaan ottaa selvää juuri Sinun tilanteeseesi ja tavoitteisiisi liittyvistä asioista. Tavoitteenani on löytää juuri ne oikeat asiat oikeaan aikaan. Näin valmennuksestasi tulee tehokas kokonaisuus, joka vie sinut kohti pysyvää tavoitettasi. 

katjavarjo.jpg

Koulutukseni:

Personal Trainer
Trainer4You / European Health and Fitness Association, EREPS-rekisteröity EQF Level 4

Psyykkinen valmentaja
Trainer4You

Kuntosalivalmentaja
Trainer4You

Hyvinvointivalmentaja
Trainer4You

Yhteiskuntatieteiden maisteri: informaatiotutkimus, psykologia, kasvatustiede, tiedotusoppi
Tampereen Yliopisto

Hammashoitaja
Turun terveydenhuolto-oppilaitos

Valmennusfilosofiani

Joskus on haastavaa löytää aikaa ja energiaa itsestä huolehtimiselle. Sinulla on kuitenkin hyvin aikaa tehdä asiat kunnolla ja sinulle sopivassa aikataulussa. Näin saavutat enemmän tuloksia vähemmällä työllä ja pienemmällä investoinnilla. Et varmasti halua tehdä samoja juttuja moneen kertaan?

Sopiva tasapaino kaiken suhteen auttaa mieltä ja kehoa voimaan hyvin sekä myös näyttämään sen ulospäin. Mitä paremmin voit, sitä paremmalta näytät ja sitä energisemmäksi tunnet itsesi!

Arvoni ovat välittäminen ja vaikuttavuus - Teen kaikkeni, jotta saavutat tavoitteesi.

Olipa tavoitteesi sitten mikä tahansa, tehtäväni valmentajanasi on varmistaa, että sinulle sopivia ja vaikuttavia asioita tehdään juuri oikeaan aikaan. Ei siis esimerkiksi rynnätä suinpäin salille rehkimään mikäli mieli tai keho ei ole siihen valmis. Tuloksien kannalta saattaa olla oleellista, että liikkumisen sijaan katse pitääkin ensin kääntää lautaselle tai ajankäyttöön. Ilman kokonaisuuden huomioimista saatamme kuluttaa energiaamme tulosten kannalta hyödyttömiin asioihin. 

Jokainen ihminen on yksilö ja kaikille eivät sovi samanlaiset liikkumistavat tai ruokavaliot. Suuria haaveita toteutetaan oikeasti omannäköisin askelin, rappu kerrallaan. 

Kun kaipaat tukea suureen tai pieneen elämäntapamuutokseen, olen käytettävissäsi! 

TYKKÄÄ 👇

Seuraa minua instagrammissa 👇