Ravinto-ohjaus

Ravinnolla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiisi. Etenkin painonpudotuksessa tavoitteen saavuttaminen on lähes mahdotonta ilman jonkinlaisia ruokavaliomuutoksia. 

Ravinto-ohjaus alkaa ruokapäiväkirjan täyttämisellä. Sen avulla kartoitamme nykyisiä ruokailutottumuksiasi. Tapaamisellamme saat analyysin ruokapäiväkirjastasi ja keskustelemme, mihin sinun kannattaisi keskittyä ja panostaa ravinnossasi.

Saat tarkan ruokavaliomallin, jonka avulla pääset etenemään kohti tavoitteitasi. Ravinto-ohjauksessa huomioidaan elämäntilanteesi ja mahdolliset terveysrajoitteesi. Kaikki ohjeistukset tehdään juuri sinulle sopiviksi.

Ravinto-ohjaus sisältää:

✔   1 tapaaminen (n. 60min)

✔  Alkukartoitus

✔   Ruokapäiväkirjan pohjalta tehty ravintoanalyysi

✔  Ravinto-ohjaus

✔  Tavoitteisiisi sopiva ruokavaliomalli ja ohjeistukset

Varaa aika! Juuri sinulle sopivan ravinto-ohjelman avulla pääset etenemään kohti tavoitteitasi!

sinulle suunniteltu henkilökohtainen ravinto-ohjaus maksaa 119€

Nyt ei kannata odotella vaan toimi heti.

👉Klikkaa tästä 👈

Kun klikkaat osto-nappia siirryt verkkokauppaan, jossa maksat valmennusmaksun joko luottokortillasi tai pankkitunnuksiasi käyttämällä.

Täytä maksajan tietoihin nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jota tarvitaan aloitusohjeen lähettämistä varten.

Maksettuasi sinulle lähetetään sähköposti, jossa on linkki aloitusohjeen lataamista varten.

Aloitusohjeesta pääset alkukartoituslomakkeelle. Lomakkeen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen olen sinuun pian yhteydessä ja sovimme tapaamisemme ajankohdan.

Maksaminen on 100%sti turvallista. Minulle välittyy vain tieto siitä, että olet maksanut valmennuksesi. Pankki- ja korttitietosi pysyvät vain sinulla.