Hinnasto

Olen kerännyt valintaasi helpottamaan kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat yksilölliset valmennukseni tähän hinnastoon. Valmennukset tilataan verkkokaupastani, joka vähentää laskutustyötä ja auttaa minua pitämään hintani jatkossakin yhtä edullisina. Ostopainikkeista pääset suoraan verkkokauppaan, jossa voit maksaa joko luottokortillasi tai pankkitunnuksiasi käyttämällä.

Maksaminen on 100%sti turvallista. Minulle välittyy vain tieto siitä, että olet maksanut valmennuksesi. Pankki- ja korttitietosi pysyvät vain sinulla.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai et esimerkiksi tiedä mikä valmennuksista sopisi juuri sinulle parhaiten, ota rohkeasti yhteyttä. Saat helposti jätettyä minulle yhteydenottopyynnön tästä.

 
 

Voit maksaa valmennuksesi myös Smartum-seteleillä. Ota siinä tapauksessa yhteyttä ennen kuin ostat palveluja verkkokaupasta.

logo_smartum_kay_meilla_pos.png

Personal Training valmennuspaketit

Katja-pikkustudio.jpg

Kuntostartti

Kuntostartin avulla aloitat kuntosi kohottamisen helposti ja saat juuri sinulle räätälöidyn kuntosaliohjelman.

All inclusive aloituspaketti

Täydellinen aloituspaketti,  kun haluat turvallisesti ryhtyä kunnon kohottamiseen. All Inclusive sisältää myös kattavan ravinto-ohjelman.

Tehostartti Personal Training Katja Varjo

Tehostartti painonpudottajille

Henkilökohtainen kolmen kuukauden  tehovalmennus painonpudottajille.

iamin.jpg

Kohti Unelmia valmennus

Kohti unelmia -paketti on kolmen kuukauden tehovalmennus, jonka avulla saavutat tavoitteesi tehokkaasti ja helpommin.


Omavalmentaja -jatkovalmennus

Katja Varjo PT Omavalmentajapalvelu

omavalmentaja

Yksilöllisesti räätälöity ja kuukausihinnoiteltu personal training -palvelu tavoitteelliseen harjoitteluun tai elämäntapamuutokseen.


Lisätapaamispaketit

kartoitus.jpg

Omavalmentajapalvelun tai minkä tahansa valmennuspaketin yhteydessä voit ostaa lisätapaamisia edulliseen hintaan. Mitä enemmän ostat sitä enemmän säästät. Tapaamiskerrat voit käyttää joustavasti valmennuksen aikana milloin haluat ja silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Mitä enemmän ostat, sitä enemmän säästät!

Kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.


Kertavalmennukset

IMG_4925-150.jpg

Yksilöllisesti juuri sinulle suunniteltu kuntosaliohjelma ja yksityiskohtainen opastus liikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen.

PT Katja

Kuntotestaus ja terveysmittaukset

Tiedä missä olet, niin sinun on helpompi päästä sinne minne olet matkalla.

ravinto-ohjaus

Tarkan ruokavaliomallin avulla pääset etenemään kohti tavoitteitasi.

tsemppiä

Tsemppiä ELÄMÄÄN

Tsemppi-valmennuksessa käymme läpi sinun haluamaasi asiaa. Se voi olla esimerkiksi nykytilanteesi sekä tavoitteidesi selkiyttämistä, kuntosaliohjausta tai neuvoa johonkin sinua askarruttavaan asiaan liikunnan tai ravitsemuksen osalta.